Hands-on training voor SEO-echoscopisten

Wilt u de finesses van het SEO onder de knie krijgen? Een expert kritisch naar uw handelen bij het SEO laten kijken? Of de uitvoering van het SEO in de dagelijkse praktijk optimaliseren door verdieping en verbreding? Een hands-on training SEO is hiervoor uitermate geschikt. De SPN maakt u graag attent op twee mogelijkheden.

U kunt kiezen voor een hands-on training SEO in het Radboudumc maar ook voor een training in uw eigen echocentrum. De hands-on training in het Radboudumc kunt u combineren met een ochtend meekijken bij het GUO-spreekuur. Hebt u interesse, neem dan contact op met het Radboudumc of met een van de docenten als u de voorkeur geeft aan een training in uw eigen echocentrum.

Let op: Met ingang van 1 januari 2019 heeft de SPN geen rol meer in het faciliteren van hands-on trainingen.

Voor informatie neemt u contact op met Annouk van Sluisveld: 

Hands-on training in het Radboudumc: 
- Annouk van Sluisveld, SEO-training, aDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hands-on training op locatie:
- Annette Beverdam, SEO-training, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Caroline Adriaanse, SEO-training, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- DesirĂ©e Moens-van de Moesdijk, SEO-training, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.